Connect with us

Uite cum mi-am transformat suferinta in fericire…

ADELINA

Uite cum mi-am transformat suferinta in fericire…

Dragii mei,

Astazi va voi povesti un subiect nu prea obisnuit aici, in cadrul blogului meu, dat fiind faptul ca vom discuta despre o problema care are la baza multa energie negativa. Dar cum toate povestile urate se termina cu bine si cea de astazi va avea un final fericit. O sa vedeti daca ma urmariti pana la capat. Va povestesc de indata despre ce este vorba.

Dupa cum prea bine ma cunoasteti, sunt un om cu o conduita decenta, care isi vede intotdeauna de-ale lui, fara a deranja pe cineva cu vorbe sau fapte nepotrivite. Imi place sa respect oamenii, fie ca ii cunosc sau nu, sa-i inteleg si sa ma tin departe de tot ce-mi poate aduce energie negativa si proasta dispozitie in viata sau in familie.

Numai ca nu intotdeauna o pot face pentru ca nu am puterea sa controlez si actiunile altor oameni.
Fiind o persoana publica mi-am asumat ca nu toata lumea ma place, lucru absolut normal. Insa nu de putine ori au fost oameni care au depasit limita unei exprimari decente si civilizate si au aruncat in mine cu afirmatii scandaloase si cuvinte defaimatoare.

Nu-mi plac polemicile fara sfarsit si nici schimbul de replici dat prin intermediul retelelor de socializare sau in spatiul public, oricare ar fi el. Sunt un om care foloseste aceste retele pentru informare, SOCIALIZARE (dupa cum sunt si denumite), relaxare, dar nu in ultimul rand, cel mai important, pentru a-mi castiga existenta. Nu ma folosesc de aceste cai pentru a raspunde negativ unor oameni care ma ataca intr-un fel sau altul, in primul rand din respect pentru voi, cei care ma urmariti. Imi vad de munca mea, iar de aceste persoane prefer sa se ocupe oamenii legii. Nici macar acest articol cu privire la acest subiect, nu l-as fi scris, daca finalul nu ar fi fost cel pe care urmeaza sa vi-l dezvalui. Fiind o persoana care nu obisnuieste sa raspunda replicilor acide, deplasate, pline de cuvinte murdare si acuzatii, intr-un mod public, m-am aparat dupa cum consider eu ca ar trebui sa o faca orice om care isi cunoste drepturile, isi apara onoarea si reputatia, si am actionat in instanta.

In chemarea in judecata a avocatilor mei, paratul a fost Becali Mihai-Lucian, care in urma cu mai bine de 2 ani a facut afirmatii grave, defaimatoare, care mi-au afectat demnitatea si onoarea, iar dupa un proces si un apel care au durat mai bine de de 2 ani, instanta a hotarat ca dl. Becali Mihai-Lucian va trebui sa-mi plateasca prejudiciu 17.000 lei.

Desigur, niste bani nu vor repara niciodata ce poate cauza rautatea oamenilor, dar sunt increzatoare ca cei care au de gand sa jigneasca, sa blameze, sa atace sau sa denigreze alti oameni din pura plictiseala, se vor gandi de 2 ori.

Evident, cheltuielile in urma procesului au fost mari. Nu am urmarit si nu urmaresc sa le recuperez pentru ca intentia mea prin intentarea acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, nici sa imi castig bani de cumparaturi online sau vacante. Banii vor reprezenta o DONATIE in contul “Fundatiei Doneaza – O inima

Si astfel, cu acest aport, voi putea contribui la strangerea de fonduri necesare reabilitarii secției de Terapie Intensiva a Institutului Național pentru Sanatatea Mamei și Copilului “Alessandrescu-Rusescu” din Bucuresti (INSMC).

Va invit si pe voi sa faceti o scurta “plimbare” virtuala in casa celor care isi dedica tot timpul pentru a ajuta Institutul unde peste 500 de copii grav bolnavi ajung anual in secția de terapie intensivă a INSMC, celor carora m-am alaturat si eu prin aceasta prima actiune de ajutorare in procesul de strangere de fonduri.

Sunt convinsa ca prejudiciul pe care magistratii l-au stabilit in acest proces si au considerat ca mi se cuvine, va reprezenta dreptul la viata pentru niste copilasi grav bolnavi, care merita sa traiasca alaturi de parintii lor.
Se spune ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si chiar cred in aceasta teorie. Faptul ca mie mi-a fost creata o suferinta prin injuriile si defaimarea de care am avut parte, a facut ca acesti copilasi sa primeasca un ajutor.
Si chiar daca am trecut prin momente extrem de grele si de urate in tot acest timp din cauza acestor acuzatii ale dlui Becali, astazi sunt fericita ca acesti bani le vor aduce zambetul pe buze unor copii, impreuna cu mamicile lor.

Din prima clipa in care am hotarat sa intentez acest proces, am stiut ca indiferent de castigul pe care il voi avea, banii vor reprezenta o donatie pentru niste copii sau batrani. Iata ca acest gand a devenit realitate.
Dovada transferului bancar se va face publica si va fi totul extrem de transparent pentru toata lumea.

Sunt fericita ca pot face aceasta donatie!
Pentru cei care nu ma cunosc sunt un om onest si cu frica de Dumnezeu, care munceste de dimineata pana seara si isi castiga banii cinstit. Nu pretind banii nimanui, cu atat mai mult celor care fac subiectul unui prejudiciu in instanta.
Ma bucur pentru dreptate, apreciez din suflet munca depunsa de catre avocati si magistrati si sunt extrem de fericita ca pot contribui la strangerea de fonduri pentru cele necesare INSMC.

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi aceste randuri.
? Va imbratisez!

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Unde vor ajunge rochiile mele de mireasa…GALERIE FOTO – EDA MAGAZINE

  2. Rox

    iulie 2, 2019 la 8:21 am

    ??? esti un om minunat! Te admir ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus