Connect with us

Uite cum vor fi asteptati invitatii la nunta noastra… Galerie Foto

ADELINA

Uite cum vor fi asteptati invitatii la nunta noastra… Galerie Foto

Buna tururor!

Incantata sa va regasesc din nou aici, in locul in care imi place cel mai mult sa povestesc intamplari din viata mea si despre planurile mele de viitor.
Dupa cum prea bine stiti, in mai putin de doua luni urmeaza sa ne casatorim. Iar toata atentia noastra din aceasta perioada este indreptata catre organizarea acestui eveniment, pe care il pregatim minutios, cu multa analiza pe fiecare detaliu in parte. Numai despre el vorbim si incercam sa facem ca totul sa iasa perfect.
De la textul invitatiilor, rochiile de mireasa, costumele de ginere, tinutele pentru domnisoarele de onoare, mancarea, bautura, atmosfera, pana la miresmele imbietoare din locatie si surprizele cu care toti invitatii nostri vor fi intampinati. Poate ca multi ar spune ca sunt neinsemnate si se poate si fara aceste detalii, insa nu si atunci cand vrei sa faci din evenimentul tau ceva de neuitat atat pentru miri, cat si pentru invitati.
Am pregatit o gramada de surprize pentru toti cei care vor lua parte la acest eveniment, unele la care nici nu va ganditi, insa o sa le dezvaluim pe rand.
Astazi vreau sa va povestesc putin despre un serviciu care va sta la baza organizarii acestui eveniment si care abia se lanseaza in Romania. Ni l-am dorit cu ardoare si ne-am bucurat enorm sa stim ca este disponibil si pe piata din Romania.

Incep prin a va ruga, inainte de toate, sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va ganditi la un parfum care v-a placut mult si care va face sa va amintiti de un anumit eveniment, chiar daca acesta s-a petrecut cu ani in urma. De un moment din viata voastra sau de o persoana. Esenta parfumului este cea care trezeste amintiri chiar si atunci cand timpul n-o mai face si ne ajuta sa facem asocierea cu diferite etape din viata noastra. Este amintirea care ne marcheaza pentru o viata intreaga. Acesta este motivul pentru care impreuna cu viitorul meu sot, Virgil, am apelat la cel mai nou trend de pe piata – ScentYourWeddingJo Malone London.

Ce presupune mai exact?
Ei bine, locatia unde vom celebra acest eveniment – Aristocrat Events Hall – va purta aromele renumitului brand international, Jo Malone London, personalizate special pentru ziua nuntii noastre, 20 Iulie. Parfumul ales de noi va contine “semnatura” noastra pentru acest eveniment. Peste tot in aer in sala de evenimente va fi aceasta mireasma parfumata aleasa dupa gusturile noastre.

Pe fiecare masa vor fi asezate lumanari cu aceeasi aroma imbietoare.
Trebuie sa subliniez ca sunt mare fan a lumanarilor parfumate, pe care le aprind zilnic in casa. Lumanarile creaza o atmosfera linistitoare, ma ajuta spiritual sa ma deconectez de la probleme, grijile cotidiene si stres. Parfumul lor persista zile intregi, chiar si dupa ce le stingi.

Pentru noi, rasfatul – Jo Malone London – incepe dinainte de ziua nuntii, la hotelul unde ne vom caza in apartamente diferite. Atat eu cat si Virgil vom avea pachete pentru mire si mireasa, formate din uleiuri pentru baie, uleiuri pentru dus, gel de dus, scrub, crema de corp, lumanari, difuser, colognii – Body & Hand Wash, Body Crème, Cologne and Home Candles – totul ca noi sa fim relaxati, fresh si cu un parfum persistent pe intregul eveniment. Probabil acelasi care se va simti si in incapere. Doar v-am spus, evenimentul va purta atat semnatura, cat si mireasma noastra.

Desigur, ne-am gandit si la cavalerii si domnisoarele de onoare, care vor beneficia de surprize special pregatite pentru acesta magica zi, care vor avea aceeasi semnatura de – ScentYourWedding – Jo Malone London. Fiecare dintre cei 12 prieteni apropiati va avea surprize gandite in detaliu.

In ziua nuntii, pe scaunul fiecarui invitat, va poposi un cadou de bun-venit din partea noastra.
Cutiile – Jo Malone London – vor fi caligrafiate cu numele noastre impreuna cu data nuntii si vor contine cate o surpriza pentru fiecare dintre cei 300 de invitati. V-ati prins! Ceva extrem de aromat, parfumat, rafinat si persistent. ?

Stiti deja ca sunt fermecata de aromele puternice ale parfumurilor de calitate, pe care le si folosesc de ani de zile, dovada acestui fapt fiind chiar colectia mea de peste 300 de esente puternice. Astfel mi-am dorit ca si aceasta nunta sa ramana in memoria tuturor celor prezenti cu o amintire de neuitat.
Bazat pe aceasta pasiune, ne-am decis sa apelam la acest serviciu special si abia lansat in Romania.
Sunt convinsa ca toate miresele isi vor dori pentru evenimentul lor un plus de rafinament, eleganta si prospetime.
De acum aveti ocazia sa faceti din evenimentul vostru un moment unic.

#ScentedWedding #JoMaloneLondon

https://www.facebook.com/JoMaloneLondon/
https://www.instagram.com/jomalonelondon/?hl=ro
https://www.facebook.com/obsentum/photos/a.901297956698404/901298020031731/?type=3&theater

-Jo Malone London Wedding-

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus