Connect with us

Cum să te simți atrăgătoare și seducătoare și să cucerești pe oricine

LIFESTYLE

Cum să te simți atrăgătoare și seducătoare și să cucerești pe oricine

Fiecare femeie îşi doreşte să se simtă atrăgătoare şi preţioasă. Nu este nevoie să investeşti sume exorbitante de bani în piese scumpe pentru a te simţi astfel. Dacă vei urma aceste trucuri simple şi îţi vei acorda îngrijirea de care ai nevoie, te vei simţi cea mai frumoasă şi mai atrăgătoare femeie din lume.

Poartă satin

Unul dintre materialele care te va face să te simţi cel mai sexy şi mai atrăgătoare este satinul.

Poţi încorpora satinul în multe ţinute, trecând peste utilitatea lui de a fi purtat în piese de lenjerie. Rochiile de satin sunt extrem de la modă anul acesta. Acestea sunt foarte simplu de purtat pe timpul zilei cu o curea subţire şi o jachetă de piele sau pot fi adaptate pentru o petrecere de seară cu o pereche de sandale şi nişte cercei preţioşi. Decolteul adânc în V al unei astfel de piese te va face să pari mai înaltă şi mai slabă.

Majoritatea pieselor de acest gen nu sunt imprimate sau împodobite cu modele sofisticate, lucru care dovedeşte că poți arăta extrem de preţioasă şi de elegantă în lucruri extrem de simple.

Ai grijă de pielea ta

Pielea este unul dintre cele mai importante lucruri de care o femeie trebuie să aibă grijă în viaţa ei. Un ten frumos, curat şi sănătos te va face să te simţi extrem de frumoasă, aşa că este foarte important să acorzi pielii îngrijirea de care are nevoie.

Igiena tenului tău este extrem de importantă, adu-ţi aminte întotdeauna să te demachiezi în fiecare seară şi hidratează-ţi tenul de cel puţin două ori pe zi. Stai departe de alimentele care îţi fac rău la ten precum dulciurile sau prăjelile. Poţi să-ţi aplici pe ten măşti făcute în casă care te vor ajuta să îţi menții supleţea şi elasticitatea pielii.

În ceea ce priveşte pielea de pe corp, ea trebuie de asemenea îngrijită cu foarte mare grijă. Exfoliază-te o dată pe săptămână şi nu uita să te hidratezi cu un lapte de corp după baie. Atunci când pielea ta va fi fină şi strălucitoare, tu te vei simţi mult mai bine cu tine însăţi.

Poartă doar haine care ţi se potrivesc

Deşi acest sfat ar putea părea extrem de simplu, foarte multe femei greşesc la capitolul alegerii măsurii potrivite pentru hainele lor.

Nu trebuie să excluzi varianta mersului la croitor. Este extrem de important să ceri părerea unei persoane care înţelege ce înseamnă o haină care îţi vine bine şi care te va pune în valoare.

Este extrem de important ca piesele pe care le porţi să fie măsura potrivită pentru tine, acestea nu trebuie să te strângă sau să îţi fie prea largi. Pe lângă acest lucru, trebuie ca piesele pe care le porţi să te avantajeze. Astfel, dacă eşti micuţă de statură şi ai vrea să pari mai înaltă, ar trebui să porţi haine care să dea senzaţia de lungime (vezi aici care sunt ținutele care te fac să pari mai înaltă). Dacă eşti mai plinuţă, ar trebui să te concentrezi asupra unor piese care să te subţieze, precum cele de aici.

Păstrează-ţi pantofii curaţi şi îngrijiţi

Încălţămintea este un element extrem de important al ţinutelor noastre. De foarte multe ori, acesta este unul dintre primele lucruri pe care le observăm la cel de lângă noi, aşa că vei avea mult de câştigat dacă pantofii tăi vor fi mereu frumoşi şi strălucitori.

Deşi poate părea greu să îţi ştergi încălţămintea în fiecare seară, ai putea opta pentru achiziţionarea unor pantofi care să reziste bine purtării şi care să nu arate murdari, precum unii negri sau într-o culoare închisă.

În cazul în care eşti fana cizmelor sau a ghetelor, investeşte în produse speciale de întreţinere care te vor ajuta să le menţii într-o stare bună pentru mai mult timp.

Investeşte în accesorii de calitate

Accesoriile sunt cele care dau personalitate unei ţinute şi care conferă un aer luxos apariţiei tale. Nu este nevoie să te îngropi în accesorii din cap până în picioare, însă este important să ştii care sunt piesele cheie de care ai nevoie şi cum să le combini cu articolele vestimentare pe care le porţi.

Bijuteriile minimaliste precum inelele sau brăţările simple vor complimenta orice ţinută. Un ceas frumos şi luxos te va face să pari aranjată şi organizată, iar o pereche de ochelari de soare cu rame preţioase care să te avantajeze îţi vor da un aer extrem de elegant.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus