Connect with us

12 poze cu bebeluși care îți arată că lucrurile nu merg niciodată conform planului

LIFESTYLE

12 poze cu bebeluși care îți arată că lucrurile nu merg niciodată conform planului

Copiii sunt fiinţe minunate care au abilitatea de a ne face să zâmbim în absolut orice moment.

Nimic nu se compară cu dragostea părinţilor pentru copilul lor, aşa că dorința de a începe să îl includă pe acesta în toate activităţile lor devine una normală. Având în vedere dezvoltarea reclamelor care folosesc copii, inspiraţia este prezentă la tot pasul, aşa că nu ai nevoie decât de un aparat foto, un bebeluş şi… puţină creativitate.

Însă, aşa cum probabil fiecare dintre noi a avut ocazia să vadă, copiii sunt extrem de imprevizibili, aşa că a avea pretenţia ca aceştia să rămână exact în poziţia în care tu i-ai aşezat, înseamnă să îţi doreşti ceva practic imposibil. Nu toţi copiii sunt făcuţi pentru reclame şi nici toţi părinţii nu ştiu cum să aranjeze un decor astfel încât copilul lor să se simtă îndeajuns de relaxat în el aşa că este normal să întâlnim şi poze în care lucrurile nu au ieşit chiar aşa cum ar fi trebuit.

1. Cine nu și-ar dori să poată să trimită o felicitare de Crăciun cu copiii lor. Din păcate, nu toți copiii sunt dispuși să stea cuminți la poze și să nu se joace sau să mănânce decorațiunile de Crăciun.

2. Oare ce ar putea să îi placă mai mult unui copil decât să stea într-un borcan de bomboane? Ei bine, această fetiță tot nu este mulțumită!

3. Un copil este cel mai frumos cadou, nu-i așa? Din păcate, acest copil nu pare să fie foarte fericit că a fost împachetat.

4. Ce ar putea să fie mai distractiv decât să faci îngerași în zăpadă într-o salopetă colorată? Nu toți copiii par să se bucure de acest lucru…

5. O imagine care surprinde un tătic alături de copilul lui este întotdeauna emoționantă. Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că, atunci când un bebeluș are nevoie să meargă la baie, nimic nu poate să îl oprească.

6. O imagine a unui bebeluș gânditor poate să fie cu adevărat fascinantă. Din păcate, aici este evident că bebelușul doarme…

7. Iată decorațiunea perfectă pentru Halloween… Să sperăm că dovlecelul nu va plânge toată noaptea.

8. Trebuie să învățăm copiii să își mănânce legumele de mici, nu-i așa? Ei bine, acest copil pare totuși să fie speriat de-a dreptul de acest morcov.

9. Se pare că, deși primește toată dragostea și afecțiunea părinților săi, acest bebeluș tot nu este mulțumit.

10. Ce poate să fie mai frumos și mai liniștitor decât un copil așezat pe un covoraș de blăniță? Și totuși… acest bebeluș nu pare deloc să se relaxeze.

11. Ideea de a face un pătuț dintr-o coajă de pepene este foarte ingenioasă, însă acest bebeluș nu pare absolut deloc fericit.

12. Probabil că aceasta este una dintre cele mai drăguțe idei de fotografii care surprind toată familia, însă este greu să faci pe toată lumea să se sincronizeze.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus