Connect with us

10 exerciții fizice mai bune decât alergarea. Ard toate caloriile

LIFESTYLE

10 exerciții fizice mai bune decât alergarea. Ard toate caloriile

Nu există nicio îndoială că antrenamentul cardio este extrem de eficient atunci când vine vorba de arderea grăsimilor. Cu toate acestea mulți oameni urăsc să alerge și de aceea în articolul de astăzi îți prezentăm 10 exerciții eficiente ca un antrenament cardio pentru slăbit.

În continuare se află programul de 10 exerciții care poate fi considerat o alternativă a antrenamentului cardio sau, mai precis, a alergării. Efectuează fiecare exercițiu corect de câte ori îți este sugerat, pentru a obține pe deplin efectul benefic al antrenamentului.

1. Flotări și broscuțe

Stai drept, apoi îndoaie genunchii, cu mâinile atingând solul. Apoi, poziționează-te într-o poziție de flotare, fă o flotare și apoi ridică-te din nou în poziția inițială cu mâinile sus în aer.

2. Planșă

Planșa este cel mai bun exercițiu pentru zona abdominală. Este foarte simplu și ușor. Trebuie doar să te poziționezi într-o poziție de flotare, cu mâinile sprijinite în podea sub umeri. Ține-ți bazinul cât mai drept. Și menține.

3. Squats

Începe din următoarea poziție. Ține picioarele depărtate, la fel și umerii și spatele drept. Coboară posteriorul ca și cum te-ai așeza pe un scaun, menținând spatele drept. Menține pentru câteva secunde și apoi întoarce-te în poziția inițială. Repetă.

4. Flotări

Începe prin menținerea corpului pe brațe, dedesubtul umerilor, și pe genunchi. Apoi ridică genunghii și stai pe vârfurile picioarelor. După ce ai ajuns într-o poziție de planșă, îndoaie coatele, coborând corpul. Apoi, împinge-te încet înapoi în poziția de plecare.

5. Sărituri

Ține genunchii ușor îndoiți și așează-te pe vârfurile picioarelor. Împinge abdomenul și fesierii în linie cu șoldurile și picioarele. Ține brațele întinse și coatele relaxate pe parcursul întregului exercițiu și menține un model de respirație constant. Nu uita niciodată să inspiri puternic pe nas și să expiri pe gură pentru că această specifică antrenamentelor de pilates va face exercițiile mai eficiente.

6. Sărituri de broască

După ce te așezi înt-o poziție de planșă, sri în timp ce ții mâinile fixate pe pământ. Întoarce-te apoi în poziția inițială și repetă exercițiul.

7. Stepper

Urmează instrucțiunile detaliate de pe fotografie și efectuează exercițiul corect așa cum ți s-a prezentat, pentru a obține rezultate eficiente. Efectuează 15 repetări pentru fiecare picior x 3 seturi.

8. Fandări

Începe exercițiul stând în picioare, cu picioarele depărtate la lățimea umerilor, și cu mâinile pe șolduri. Apoi, pune cu un picior înainte și îndoaie genunchii până când genunchiul din spate aproape atinge podeaua. După aceea, adu-ți corpul înapoi. Schimbă picioarele și repetă exercițiul de 20 de ori.

9. Planșa lui Spiderman

Așează-te în poziție de planșă, cu mâinile sub umeri și bazinul puțin adus în față. Adu apoi genunchiul drept în exteriorul cotului drept fără a schimba greutatea în partea stângă. Întoarce-te în poziția de pornire și schimbă părțile, aducând de data aceasta genunchiul stâng la cotul stâng. Păstrează greutatea corporală centrat pe tot parcursul.

10. Lovituri de măgar

Începe așezată în cele 4 membre, dar sprijină greutatea pe coate. Ridică și întinde câte un picior cât de mult poți și ține-l în aer timp de 10 secunde. După aceea, repetă exercițiul cu celălalt picior.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus