Connect with us

Hai la târg să găsești cele mai cool piese vestimentare!

ADELINA

Hai la târg să găsești cele mai cool piese vestimentare!

Acum ceva timp v-am vorbit despre care sunt cele mai cool trenduri pe care le puteți aborda în sezonul următor. Ei bine, astăzi vin cu o recomandare a unui loc din car vă puteți procura piesele vestimentare necesare. Pe 7 si 8 octombrie, la The Ark, între orele 11.00 și 20.00, Cloud no 9 Pop-up Store de toamnă aduce peste 50 de designeri care anunță:  #YellowIsTheSpirit

Cloud no 9 Pop-up Store, alături de cei peste 50 de designeri români care expun la The Ark, pe 7 şi 8 octombrie, anunţă tema toamnei: #YellowIsTheSpirit şi promit să aducă în faţa pasionaţilor de fashion cele mai noi colecţii, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar şi ţinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.

Actriţa Doiniţa Oancea care şi-a lansat de câteva sezoane o linie vestimentară creativă, cool şi foarte young este unul dintre invitaţii speciali ai magazinului temporar Cloud no 9 Pop-up Store din 7-8 octombrie: “Abia aştept întâlnirea cu publicul pasionat de fashion care vine la fiecare ediţie de Cloud no 9. Mereu îmi dă super energie şi creativitate. De data aceasta, voi aduce ţinute din ultima colecţie Reflection Clothing Lab, câteva piese vestimentare create special pentru acest eveniment în funcţie de feedback-urile primite, dar nu voi renunţa nici la bestseller-urile de la târgurile trecute.”, spune cu entuziasm actriţa Doiniţa Oancea.

Printre expozanţii ediţiei din 7-8 octombrie, de la The Ark se numără Chemistry, Izabela Mandoiu, Ana Domină, Atelier Faiblesse, Ioana Preda, Rena, Tricouri Antante, Ezzro, Pulse, Diana Caramaci Design, Vavavoom, Shakara, Rena, Monalisa ciuta, SilkDom, Mineli Boutique, Concept a trois, Shukar bijoux, Colorsof Love, Croshette, Mikatelier, The Mood Shop, Sugar Shop, Sacpartout, Bokâ Fashion, Marabou Boutique, Lumish Bags, Vintage Bazar By Ana Albulescu, Vintage Deco, Tropics the label, Ethereal Bridal Accesories, Colors by Mia, Whiskers and Tales, Mună Radu, Monica Ivanovici, L’Armoire Desinee, Happy Bow Ties by Rodica Dumitru, Aly Socks, Iheart Concept Store.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani în urmă, în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta, personalitatea. Ediţia de toamna-iarnă va avea loc pe 7-8 octombrie, la The Ark, iar mai multe detalii se pot găsi pe pagină oficială de Facebook a organizatorului:

https://www.facebook.com/cloud9magazine/ şi pe pagină evenimentului.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus