Connect with us

Vino să mă vezi în “Goana după alune”!

ADELINA

Vino să mă vezi în “Goana după alune”!

Dragilor,

Mă bucur să vă anunț că urmează să întruchipez o veveriță extrem de curajoasă, începând din 25 august în sălile de cinematograf, în animația ,,Nut Job 2: Goana după alune”.

Vă anunț cu drag că eu sunt responsabilă de vocea adorabilei veveriţe Andie, din comedia ,,Nut Job 2: Goana după alune”.

Probabil știți deja că nu sunt la prima incursiune în arta dublajului animațiilor, pentru că am mai interpretat rolul secundar din animația ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”. Când am primit propunerea de a reveni în studio pentru un nou desen animat intitulat ,,Nut Job 2: Goana după alune” am fost extrem de încântată, mai ales că iubesc personajele din desenele animate şi am avut ocazia să retrăiesc parte din copilăria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil şi am ştiut din start că mă potrivesc cu acest rol. Experienţa de a fi în studio m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să-mi dezvolt latura actoricească şi poate în viitor să dezvolt o carieră în acest sens. Sper să placă tuturor personajul pe care îl interpretez.

Simt că eu și Andie suntem foarte asemănătoare. Veveriţa Andie mă descrie exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi: jovială, în acelaşi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Îmi plac foarte mult dulciurile, în special bomboanele cu alune.

În acest film veți vedea cum năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

Liniştea vieţuitoarelor din Liberty Park este acum ameninţată de planurile expansioniste ale primarului care vrea să înlocuiască colţul de natură din centrul oraşului cu un parc de distracţii zgomotos. Pentru a-şi salva căminul, Surly şi prietenii lui trebuie să ia rapid măsuri.

Animaţia este distribuită de Vertical Entertainment, „Nut Job 2: Goana după alune” invadează cinematografele din ţară, în premieră din 25 august.

Dacă vrei să vezi cum mi se pare acest film și care a fost experiența mea în studioul de înregistrări, intră aici!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus