Connect with us

12 DOVEZI că moda anilor 90 a REVENIT

FASHION & BEAUTY

12 DOVEZI că moda anilor 90 a REVENIT

12 DOVEZI că moda anilor 90 a REVENIT

Cu siguranță ai văzut și tu aceste trenduri peste tot! Ei bine, acestea au mai fost populare acum 30 de ani!

De foarte multe ori istoria se repetă, iar moda este unul dintre domeniile care nu se abate de la această regulă. Ei bine, chiar dacă anii 90 par extrem de îndepărtaţi acum, trendurile principale ale acelor vremuri par să se întoarcă acum în atenţia fashioniştilor. În cazul în care nu ne crezi, aruncă o privire asupra acestor fotografii care ilustrează modul în care oamenii obişnuiau să integreze în ţinute aceste piese în anii 90, comparat cu modul în care fac acest lucru acum.

# 1 Jeanşi cu talie înaltă

Jeanşii cu talie înaltă sunt unele dintre cele mai populare piese vestimentare ale anilor 90. Aceştia pot fi asortaţi cu uşurinţă la numeroase tipuri de ţinute şi avantajează foarte multe tipuri de siluete.

# 2 Jeanşii rupţi

Anii 90 s-au caracterizat prin rebeliune, aşa că acest lucru s-a materializat inclusiv în hainele pe care oamenii le purtau. Astfel, jeanşii de tip boyfriend şi cei rupţi au devenit extrem de la modă. În ultimile sezoane aceştia au reînceput să apară pe podiumurile de modă şi să fie extrem de căutaţi de către femei.

# 3 Salopetele din denim

După cum puteţi observa, denimul este materialul vedetă al pieselor anilor 90, iar acesta revine în forţă şi anul acesta, indiferent de piesele vestimentare care sunt confecţionate din el. Astfel, salopetele din denim nu fac nici ele excepţie.

# 4 Vestele din denim

Vestele de acest tip sunt extrem de uşor de integrat în absolut orice outfit, acestea dându-ţi un aer relaxat şi rock and roll. Astfel, poţi alege să porţi o astfel de vestă peste o rochie pentru un look uşor elegant sau o poţi asorta cu un tricou imprimat şi o pereche de pantaloni simpli pentru un look de zi, casual.

# 5 Jachetele din denim

De la finalul anilor 90 şi până acum, jachetele din denim au părut să dispară din atenţia fashioniştilor, însă acestea sunt nişte piese extrem de funcţionale şi de uşor de purtat la absolut orice ţinută. Aruncă o astfel de jachetă pe umeri şi vei părea mereu aranjată şi stilată.

# 6 Jachetele negre din piele

Jachetele negre din piele sunt unele dintre cele mai celebre şi utile piese de îmbrăcăminte întrucât acestea avantajează absolut orice tip de conformaţie corporală şi pot fi asortate oricărui tip de outfit. Astfel, nu ar trebui să ne surprindă faptul că acestea sunt din nou extrem de populare în acest sezon.

# 7 Cămăşile în carouri

Deşi, la bază, cămăşile în carouri au fost folosite de bărbaţi, acestea au intrat rapid în garderoba femeilor, fiind obiecte vestimentare extrem de uşor de purtat. Indiferent de faptul că alegi să porţi o astfel de cămaşă într-un mod clasic, că o legi în talie asemenea unui crop top sau că o răsuceşti în jurul mijlocului, cămăşile în carouri sunt piese extrem de versatile.

# 8 Topurile scurte

Topurile scurte sunt piese care pun în valoare silueta feminină, marcând talia subţire şi atrăgând atenţia asupra abdomenului.

# 9 Bluzele fără umeri

Zona umerilor este una dintre cele mai sexy şi senzuale zone ale corpului feminin, aşa că bluzele care lasă această zonă la vedere îţi vor da un aer extrem de feminin şi de elegant.

# 10 Rochiile cu imprimeu floral

Imprimeul floral este probabil unul dintre cele mai feminine şi interesante imprimeuri. Rochiile confecţionate din materiale cu un astfel de imprimeu pot da un aer jucăuş şi primăvăratic oricărei ţinute aşa că, data viitoare când alegi o astfel de rochie, adu-ţi aminte că acestea au devenit populare încă din anii 90.

# 11 Nuanţele interesante ale părului

În anii 90 oamenii au început să experimenteze foarte mult pe zona părului şi a machiajului aşa că nu ar trebui să fim surprinşi de faptul că trenduri precum părul roz sau turcuaz au devenit extrem de populare încă de atunci.

# 12 Chockerele şi ochelarii rotunzi

Probabil unul dintre cele mai interesante trenduri ale anilor 90 este cel al ochelarilor cu ramă rotundă şi al accesoriior de tip chocker. Acestea sunt disponibile acum în tot felul de modele şi culori diferite, aşa că nu există şansă să nu găseşti unul care să ţi se potrivească.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus