Connect with us

Viața de femeie – AȘTEPTĂRI vs. REALITATE

LIFESTYLE

Viața de femeie – AȘTEPTĂRI vs. REALITATE

Viața de femeie – AȘTEPTĂRI vs. REALITATE

Dacă ești femeie, atunci cu siguranță ai încercat și tu la un moment dat să faci anumite lucruri de care te-ai fi așteptat să îți iasă mult mai bine din prima. Credeai că ești singura?

Viața femeilor este extrem de grea! Fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu numeroase probleme pe care bărbații nu le vor înțelege niciodată și încearcă să expună în fața acestora cea mai bună variantă a lor. Însă una dintre principalele probleme ale femeilor, este cea a așteptărilor. Oamenii se așteaptă că, dacă ești femeie, o să știi să gătești, să te îmbraci frumos și să te aranjezi și o să debordezi de feminitate și de delicatețe.

Deși nu toate reușim să facem în mod natural aceste lucruri, probabil fiecare femeie încearcă. Și cum rareori poți să ai succes de la prima încercare, din când în când trebuie să acceptăm și rezultatele mai puțin fericite ale eforturilor noastre.

  1. Atunci când vrei să îți impresionezi iubitul cu o prăjitură făcută în casă, este normal să te aștepți să arate ca cele din reclamele de la televizor, însa nu toate suntem niște bucătărese înnăscute. 

2. Dacă până acum v-ați așteptat ca toți copiii să fie la fel de cuminți și de zâmbăreți ca în reclame ei bine, vă anunțăm că cei mici reușesc întotdeauna să depășească orice fel de așteptare.

3. Bineînțeles că ne dorim cu toții ca, în urma decorării, primul apartament să arate ca și când ar fi fost rupt din paginile unei reviste, însă lucrurile nu se întâmplă pe atât de ușor pe cât ne-am dori noi. 

4. Atunci când îți cumperi un produs cosmetic nou, te aștepti ca acesta să te facă să arăți asemenea fetelor din reclame, însă vei avea nevoie de puțin antrenament înainte de a învăța cum să îl stăpânești.  

5. Nu există nicio femeie care să nu își dorească la un moment dat să poată avea bucle largi și frumoase însă, indiferent de cât de bune ar părea toate tutorialele de pe internet, toate avem zile în care rezultatul nu este chiar cel la care ne-am fi așteptat. 

6. Fiecare femeie își dorește să doarmă asemenea Frumoasei Adormite și toți bărbații să fie impresionati de delicatețea ei însă, nu întotdeauna patul este făcut și nici noi nu suntem mereu pregătite să fim privite. 

7. Cerea în căsătorie este unul dintre cele mai așteptate momente din viața oricărei femei, așa că este foarte important ca aceasta să iasă bine. Probabil nu toate vom fi cerute în căsătorie în orașul iubirii, însă asta nu înseamnă că bărbații pot glumi vreodată cu acest lucru. 

8. Mersul la plajă este una dintre cele mai bune ocazii de a îți etala corpul și de a-ți pune în valoare feminitatea. Așa că, dacă vrei să îi impresionezi pe cei din jur, ar trebui să repeți de câteva ori înainte gesturile pe care vrei să le faci. 

9. Uneori este foarte greu să găsim motivație pentru a merge la sală așa că, a ne gândi că o să arătăm bine în colanți și bluze mulate ar trebui să reprezinte un impuls în plus. Din păcate, ar trebui să fim conștiente că nu întotdeauna lucrurile se întâmplă ca în reclame. 

10. Probabil că, atunci când se tund scurt, toate femeile își imaginează că vor arăta asemenea unor zâne însă, dacă nu ești foarte atentă la tunsoarea pe care o alegi, riști să arăți cu 20 de ani mai în vârstă.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus