Connect with us

“Arma” secreta, pentru a obtine ce iti doresti de la iubit

LIFESTYLE

“Arma” secreta, pentru a obtine ce iti doresti de la iubit

Daca iti imaginezi ca urmeaza sa citesti cum sa iti manipulezi iubitul, pentru a face ce ai tu chef, in fiecare zi, te inseli, si ar fi bine sa renunti la aceasta abordare.

Aceasta “arma secreta” exista in fiecare femeie si nu ar trebui sa fie atat de inhibata si folosita atat de rar. Societatea ne induce sentimentul ca trebuie sa fim fermi in atitudine, luptatori si duri, pentru a face fata diverselor situatii, atat in viata profesionala, cat si personala. Daca unui barbat nu ii strica sa fie mai dur, cel putin aparent, femeia ar trebui sa poarte mai des fusta, si in sens metaforic.

Daca vorbim despre un barbat cu o educatie, cu bun simt, corect si respectuos cu partenera lui, atunci acest “truc” sigur va functiona. Ce trebuie sa intelegi, este ca acest lucru va face bine amandurora.

Super puterea unei femei, pentru a obtine ce isi doreste, de la iubitul sau, este DELICATETEA. Ti se pare hilar, nu-i asa? Ei bine, mai gandeste-te putin!

Indiferent de tipologia partenerului tau, sta in natura barbatului sa protejeze femeia si sa simta ca este util in viata ei. Un barbat matur apreciaza o femeie determinata si independenta, dar care nu ii anuleaza masculinitatea si il face sa simta ca este important in viata ei.

Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci, este sa-ti redescoperi feminitatea, sa intelegi ca nu degeaba femeile sunt cele mai tolerante, rabdatoare si tandre. Dezvolta-ti mai mult aceasta latura si foloseste-o in scopuri pozitive, pentru amandoi. Spune-i pe un ton delicat si cu respect, ce ai nevoie sa fac, cat de important este pentru tine si cat de fericita te-ar face, daca te-ar ajuta. Intre “iar ai lasat hainele aruncate prin casa, abia am facut curatenie ieri” si “stiu ca amandoi muncim foarte mult, asa ca as aprecia sa incerci sa pastrezi curatenia, pentru ca noi sa avem mai mult timp liber” este diferenta enorma. Poate ca este dificil sa fii foarte diplomata, cand vii seara obosita de la serviciu, si nu te poti relaxa, pentru ca ai si alte lucruri de facut, dar daca depui putin efort si faci acest exercitiu, veti avea de castigat pe termen lung. In momentul in care nu ii reprosezi ca nu a facut ce te asteptai, ci ii ceri ajutorul, ii arati ca esti vulnerabila si ca ai nevoie ca el sa-si schibe atitudinea, se va activa instinctul masculin de a te proteja. Daca te iubeste, nu ii va fi indiferent felul in care te simti, si te va ajuta. Iar tu, nu trebuie sa te transformi in mama care il cearta, din cauza sosetelor aruncate prin casa.

Fie ca este vorba de a merge in vizita, in oras, la teatru, film, vacanta, respecta-ti partenerul si nu considera ca trebuie sa faca doar ce vrei tu, pentru ca l-ai rugat frumos, sau pentru ca tu esti femeie, iar el trebuie sa fie gentleman.

Renunta la impulsivitate si nu uita degeaba ai rabufnit si ai reprosat ceea ce gandeai pe moment, daca tu nu muncesti cu tine in primul rand, pentru ca relatia sa functioneze, si sa fie una fericita. Chiar daca ai dreptate intr-un aspect, nimanui nu ii place sa fie criticat. Pune-te mereu in pielea celuilalt si poarta-te asa cum ti-ar placea si tie sa fii trata.

Fii blanda si afectuoasa, iar relatia ta se va schimba uimitor!

sursa foto: WallpaperSafari

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus